17 Metode de promovare firma

Care este cea mai buna si usoara cale pentru a promova o companie?

Metode promovare firma

17 metode de promovare a unei companii

Cum puteti face reclama firmei la preturi accesibile?

Promovand o firma este o provocare. Chiar daca firma este noua pe piata sau este activa de foarte multi ani, strategiile prezentate mai jos vor ajuta compania sa gaseasca noi clienti fara cheltuieli fabuloase.

1. Construiti planul de atac

Definiti care sunt potentialii clienti ai firmei si incercati sa gasiti cea mai buna cale de a ajunge la ei. Sunt ei barbati, sau femei, directori de firma sau mecanici? Unde pot fi gasiti? Stau pe Facebook, sau pe Twitter? Cauta ei  pe Google produsele pe care firma dumneavoastra le ofera? (more…)

Metode de optimizare a unui site – Top 10 tehnici

grafic metode optimizare SEO

Metode de optimizare SEO a site-ului

Sunt multe metode si tehnici ce pot fi folosite in optimizarea unui site pentru motoarele de cautare ce pot ajuta sau dauna.

In acest articol vom vorbi de cele mai usoare metode ce vă va asigura ca site-ul dumneavoastra este pregatit pentru spiderii motoarelor. Aceste tehnici simple ne va ajuta sa obtinem mai mult trafic din motoarele de cautare.

1) Crearea continutului site-ului

Pe cat suna de usora aceasta metoda, pe atat este de importanta pentru intreaga strategie de marketing online a site-ului. Cand creem continutul unui site trebuie sa gandim ca acesta si doar acesta este motivul pentru care cineva ar intra pe site-ul nostru. (more…)

Cum se optimizeaza imaginile pentru a creste traficul pe site din motoarele de cautare?

Hotel de 5 stele in Mamaia

Una din marile intrebari pe care detinatorii de site-uri si le pun este de ce ar avea nevoie sa optimizeze imaginile.

Exista trafic si link-uri ce pot fi obtinute din optimizarea imaginilor.

Exemplu: sunteti o agentie de turism ce aveti un blog unde scrieti de frumusetea unor destinatii turistice. Se intampla ca unii bloggeri sa doreasca sa scrie de aceeasi destinatie. Ei pot da link catre articolul dumneavoastra sau catre o anumita imagine ce li s-a parut mai frumoasa.

Sau, un potential client cauta imagini de la destinatia respectiva. Gasind imaginea optimizata de pe site-ul dumneavoastra folosind cautarea pe Google ajunge intr-un final pe site unde gaseste mai multe detalii despre locatie si poate chiar si o oferta de turism. El se poate transforma rapid din cautator de informatie in client. (more…)

Cat costa un site?

pret site webEste bine sa stiti ca pe langa costul site-ului mai sunt 2 costuri minore ce se adauga pretului final la toate companiile de web design.

Primul cost este costul numelui de domeniu. Un domeniu .ro costa aproximativ 40 Euro.

Al doilea cost este cel al gazduirii site-ului. Acest cost este lunar si are o valoare de aproximativ 4 euro/luna pentru un site mic spre mediu, dar in foarte multe cazuri, pachetul de hosting de 4 euro fiind mai mult decat suficient. Cu cat complexitatea site-ului creste cu atat nevoia de resurse la nivel de server este mai mare, deci si pretul platit companiei de hosting creste putin.

Cat costa crearea unui site? (more…)