Care este mai bun? Optimizarea continutului site-ului sau crearea de link-uri din exterior catre site-ul meu?

Optimizare continut site sau link building

Optimizare continut site sau link building

Aceasta intrebare este foarte des intalnita si cu siguranta daca esti proprietarul unui site ti-ai pus aceasta intrebare.

Din pacate sunt o multime de consultanti si companii SEO ce vor raspunde total diferit. De ce? Raspunsul lor depinde de lucrul la care se pricep ei sa-l faca cat mai bine.

Un raspuns corect, onest pe care niciun proprietar de site nu vrea sa-l auda este “depinde de scop”. Nimeni nu vrea sa auda acest raspuns caci nu schimba cu nimic situatia deja incerta.

Ce este optimizarea on page?

Acest tip de optimizare poate insemna cautarea de cuvinte cheie potrivite pentru (more…)

Cum sa iti optimizezi site-ul pentru motoarele de cautare in functie de limba sau de tara?

Seo pentru limbi diferite

Seo pentru limbi diferite

Cand vine vorba de targhetarea motoarelor de cautare pentru a atinge pietele internationale este nevoie de ceva iesit din comun. In momentul in care orizonturile incep sa ni se largeasca formam in mod automat legaturi cu persoane care nu numai ca vorbesc alte limbi, dar care aduc cu sine, in acelasi timp, o serie de diferente culturale in ceea ce priveste asteptarile lor legate de relatiile de afaceri online. (more…)

Cele mai importante competente SEO

Competente SEO

Competente SEO

Care sunt competentele pe care practicantii de SEO trebuie sa le detina pentru a avea succes pe piata din ziua de azi? Oare trebuie sa se plafoneze si sa recurga doar la metodele clasice sau isi pot folosi imaginatia pentru a face mai mult de atat?

Un profesionist SEO ar trebui sa aibe curajul de a folosi trucuri din alte tactici de marketing. (more…)

13 puncte pe care sa le bifati atunci cand creati un continut

Creare continut

Creare continut

Este dovedit faptul ca un ckecklist bine alcatuit va poate ajuta sa evitati repetarea greselilor pe care le-ati facut in trecut sau pe care le-ati observat la altcineva. Totodata, aproximativ 80% din greselile tipice in domeniul crearii de continut pot fi evitate urmand o serie de pasi prestabiliti.

Una dintre cele mai mari probleme ale unui scriitor de continut este aceea ca nu isi poate identifica cu exactitate greselile, chiar daca este constient de existenta acestora. (more…)

SEO = Marketing. Stiati asta?

Importanta SEO in Marketing

In ziua de azi, SEO are ca scop atragerea clientilor, de aici si ideea ca SEO este o strategie de marketing ravnita in special de companiile care doresc sa iasa in fata.

E timpul sa avansam! Inca va mai lasati coplesiti de listele interminabile de cuvinte cheie cu care va luptati pentru a ocupa un loc fruntas in topul motoarelor de cautare? Daca da, a venit momentul sa renuntati la practicile din anii 2005 si sa va updatati. (more…)