Site-ul tau are continut de calitate?

Continutul este important. Genereaza incredere

Dupa cum probabil stiti, unul din rolurile importante ale crearii de continut este cresterea increderii si consolidarea relatiei dintre afacere si potentialii clienti.
Oamenii cumpara de la oameni pe care-i cunosc si in care au incredere. Crearea de continut nu este un lucru nou. Afacerile mici si mijlocii au descoperit aceasta nisa de promovare si o folosesc pentru a fi cu un pas inaintea concurentei pe aceasta zona.In acest caz particular, continutul nu este creat special pentru a vinde un produs sau serviciu, ci pentru a oferi incredere potentialilor cumparatori.

(more…)

Ai un blog? Cat de des ar trebui sa scrii?

Scrie pe blog cat de des poti, atat timp cat scrii continut de calitate important pentru cititorii tai.

2-3 postari pe saptamana?

Cei mai buni oameni de SEO din lume recomanda 2-3 postari pe saptamana.

De ce 2-3?

  • Postarile regulate te ajuta sa nu-ti pierzi abilitatea de a compune continut. Publicarea de articole valoroase pentru cititori ajuta la crearea unui ambient de incredere si autoritate in jurul site-ului.
  • Postarile regulate informeaza motoarele de cautare ca acel site este activ, site-ul fiind vizitat mai des pentru a inregistra noile schimbari (more…)

Reputatia online a firmei

Reputatia online a unei firme este foarte importanta.  De curand s-a intamplat ca in Romania un lant de magazine (nu alimentare) sa aiba probleme intr-o locatie dintr-un mare oras. Respectiva stire a aparut in majoritatea ziarelor online locale.

Care ar fi problema? (more…)

De ce este important SEO pentru afaceri locale?

Ce legatura are SEO cu afacerile mai mici, locale?

Totul tinde sa devina local. Atunci cand cauti pe Google o firma dintr-un anumit domeniu, vei gasi firmele mai apropiate de tine.

Incredibil sau nu, in continuare vom vedea cum o firma de talie internationala devine in cautarile Google  firma locala.

In tarile foarte dezvoltate cand cauti “Mc’Donalds” in Google iti sunt afisate cele mai apropiate restaurante Mc’Donalds de pozitia ta. (more…)

Are SEO legatura cu securitatea site-ului?

Munca pe care ai depus-o pentru optimizarea site-ului poate fi afectata de hackerii ce compromit securitatea site-urilor incercand sa redirecteze clientii catre site-urile lor.

Un hacker isi poate injecta codul malitios in site-ul tau pentru a fura trafic sau pentru a-l scoate din “concurs”. De obicei, aceste practici ale lor duc la pierderea ranking-ului unui site in Google si de fiecare data cand un utilizator acceseaza paginile afectate , acesta  este anuntat ca site-ul reprezinta un potential pericol. (more…)