Ai un blog? Cat de des ar trebui sa scrii?

Scrie pe blog cat de des poti, atat timp cat scrii continut de calitate important pentru cititorii tai.

2-3 postari pe saptamana?

Cei mai buni oameni de SEO din lume recomanda 2-3 postari pe saptamana.

De ce 2-3?

  • Postarile regulate te ajuta sa nu-ti pierzi abilitatea de a compune continut. Publicarea de articole valoroase pentru cititori ajuta la crearea unui ambient de incredere si autoritate in jurul site-ului.
  • Postarile regulate informeaza motoarele de cautare ca acel site este activ, site-ul fiind vizitat mai des pentru a inregistra noile schimbari

Crearea de continut este foarte importanta in special cand site-ul este unul nou. Antrenand crawler-ul sa viziteze regulat site-ul tau, ai privilegiul ca paginile noi create sa fie indexate mult mai repede decat daca ai posta continut o data la 2-3 luni.

Totul depinde de cat timp esti dispus sa oferi promovarii afacerii tale. Unii dintre noi pot decide sa scrie mai putin, 1-2 articole la cateva luni. Si acest lucru este un progres, 1 articol la 2-3 luni fiind mult mai bine decat niciun articol nou.

Scrii mult sau putin? Asigura-te ca scrii calitativ

Nu scrie aberatii doar pentru simplul fapt ca a venit timpul sa adugi continut nou. Fie ca decizi sa scrii de 2-3 ori pe saptamana sau 1 data la cateva luni, asigura-te ca articolele tale vor fi de un real ajutor.